Hard to believe, soft to the touch

20/02/2017 - 10:24

Associated Weavers (AW) is gevestigd in Ronse, bestaat al sinds de jaren 60 van vorige eeuw én is een van de grootste spelers in Europa op het vlak van kamerbreed tapijt. Door intensief de trends en innovaties in de wereld van het interieurdesign te volgen, slaagt AW erin om de markt te blijven verbazen met creatieve, hedendaagse en vernieuwende tapijten.

Met die spirit stelden ze vorig jaar de wel heel speciale tapijtcollectie Metamorphosis voor. Metamorphosis speelt met het contrast tussen de ‘harde look’ van steen en de ‘softe touch’ van hoogwaardig tapijt. AW brengt marmer, beton en keramiek in de vorm van designtapijt en gaat zo volop voor ‘zachtheid op het tweede gezicht’.

Die unieke kijk op interieurs van nu wordt ook helemaal weerspiegeld in het koffietafelboek ‘hard to believe, soft to the touch’ dat INNI group produceerde naar aanleiding van Domotex 2017 – de internationale vakbeurs voor vloerbedekking.

Aantal pagina’s
2 pg’s kaft + 4 pg’s schutblad + 72 pg’s binnenwerk

Afmetingen (breedte x hoogte x dikte)
200 mm x 200 mm x 11 mm

Papier
Binnenwerk: Sappi Magno Satin 170 g/m²
Schutbladen: Malmero noir 165 g/m²
Kaft: Sappi Magno star 135 g/m²

Aantal kleuren
Quadri

Afwerking
Garengenaaid met rechte rug en kneep, kleur op snee, hardcover voorzien van soft touch plastificatie met daarop een glanzende spot UV-lak

Druk
Offset